eu_it_grows_on_us__maarten_wolterink

Слатински: ДАНС е в ръцете на мафията?

Автор: Николай СЛАТИНСКИ.

ДАНС е в ръцете на мафията, при това съвсем законно. С тези думи експертът по национална сигурност Николай Слатински се обърна към главния прокурор Сотир Цацаров, след като Фрог първи публикува част от скандалния доклад на родното ФБР за ваксините.

В него констатациите и изводите тотално си противоречат.

Ето и обръщението:

Господин главен прокурор, върху шахматната политическа дъска следва ход на белия офицер! Не се колебайте.

Докладът на ДАНС за престъпната полит-икономическа схема с ваксините, представена на обществото от Валя Ахчиева е вече факт! Ще направя обосновано предположение, че в него всяка дума и твърдение на разследващата журналистка са потвърдени, но в края на анализа е записано, например, че няма данни за извършено престъпление!!!

Ако не изглеждаше недъгаво, щеше да е напълно професионално!

Проблемът на агенцията с гръмкото име ДАНС, която да не забравяме, народното събрание гласува да бъде управлявана дори от лицето Делян Пеевски, е тежък. Толкова тежък проблем, че самата служба няма собствена имунна състема за да разбере, че е в ръцете на мафията, при това съвсем законно.

В този смисъл нейният очакван от обществото доклад за пряко ощетяване на държавата в огромни размери чрез сделката с ваксините претърпя катастрофа.

Господа дансаджии, издънихте се за пореден път, но причината засега оставям на вашия професионален нюх и на моето подсказване по-горе. Прокурорският волейбол обаче, между различни нива в прокуратурата по тази тема е на път да завърши с обществено обвинение към самата прокуратура.

Иска ми се също да мисля, че проблемите в Следствената служба няма да бъдат използвани за превръщането й в памперс за ситуацията, нали господа прокурори?

Затова, моля, съвсем добронамерено господин Цацаров, да направи правилния ход с белия офицер без да съобразява коефицента на лична полза от поредната гнусна партия шах.

И дано поне сега не забрави, че гросмайсторите на тази игра не са вплетени в мафиотската верига на подчинение и в крайна сметка е напълно възможно да бъдат спечелени на негова професионална страна…

Господин главен прокурор, изборът е ваш!

 

Бележка на редактора

„Философският клуб“ препоръчва:  Вслушайте се в математика и експерта по национална сигурност, г-н Цацаров. Времето е Ваше. Все още. Но струва ни се не за дълго..

Както в  Украйна, много си приличат матриците там и у нас. Вече писахме за това. А и анализите на Блумбърг го потвърждават.

Циливилованият свят тдавна „патки не пасе“, нали разбирате. Нишо лично. Така че , де що е ….малко време – пред Вас е. Не се зацепвайтер като наше магаре на мост.

Да живей демокрацията!. Да живей европейска България!! Но не каквато ни я претопляте като стара манджа по ваша  репта. Тя отдавна втаса.

Баста, значи до тук. Понеже е вредна за българското нормално демократично смилане. Вътрешно и „вънкашно“ даже .И такъв „обмен на вещестната“  има в цовилизационния демократичен свят.

Да  му мисли момчето Митов . Няма вече нужда от вашите „услуги“, които струват много, а нищо де дават на майка България.

Каккто казваше онзи със Сините очи, “ времето е в нас,а и ние сме във времето“.

Така че, „бите шейн“,  как казват германците, с които от времето на Алрцек , най -малкия брат на Аспаруха,  изнесъл се в баврските гори със своето племе, според някои теории, ние сме не само първи братовчеди.

Но и знае как става. Като гнили кътници….

Малката разлика в историята,  гу’син Цацаров, е че ние тук „българете“, си оставаме на едно място . А вий – там , кой откъде дойдохте, нали така е справедливо? …

Нищо лично.“ Сите сгрешихте, а някой по-непотребни даже станахте както го рече акад. Благовест Сендов. Преди да сподели в едно спонтанно интервю , /което тоже помним /- че .жена му имала… 40 шапки.

Че какво е европейската  жената без шапка, нали?  Тя, не пречат. Пречете Вие – гу’син.Цацаров в качеството си на уж главен прокурор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментарите отразяват личното мнение на читателите и могат да не съвпадат с позицията на Редакцията.